• home
 • video
 • pas verschenen

  Nog aan het twijfelen over je ideale 11? Laat u leiden door onze gids

  Met de Sporza WK-manager zit je zelf op de stoel van selectieheer. Een keuze maken tussen Messi, Ronaldo, Neymar, Lukaku of Griezmann is niet makkelijk en daarom is er de Sporza WK-manager gids.

  Elke land krijgt een korte doorlichting met sterke en zwakke punten. Daarnaast krijg je ook nog de verwachte hoekschopnemer en strafschopnemer. Hopelijk helpt de gids je bij je beslissingen. Veel succes!

  Troef je vrienden af met de Sporza WK-manager

  Met de Sporza WK-manager stel je uit alle spelers die aan het WK in Rusland deelnemen een ploeg samen. Je kiest ook een aanvoerder én bondscoach voor je ploeg. Je verdient punten op basis van de prestaties van de voetballers in jouw team. 

   

  Zo krijgen jouw spelers punten voor de doelpunten die ze maken, maar ook voor de assist die ze geven of clean sheets die ze verwerven. De precieze puntenverdeling kan je lezen bij 'spelregels'. 

   

  Het team met de meeste punten aan het einde van het WK wint een kickertafel van de Rode Duivels, die gesigneerd zal worden door alle WK-analisten.

  Registreer je met je VRT-profiel of via Facebook of Google

  Registreren kan met je Sporza-profiel, maar ook met je profiel op Facebook, Google+ of Windows Live. Het Sporza-profiel is datgene waarop je nieuwsbrieven ontvangt of waarmee je deelneemt aan wedstrijden.