• home
 • video
 • pas verschenen

  Griezmann over toekomst: "Ik heb beslist, maar ik zeg niets tijdens het WK"

  Antoine Griezmann.

  Antoine Griezmann won met Atletico de Europa League.

  Blijft Antoine Griezmann bij Atletico Madrid of zoekt hij andere oorden op? De Fransman heeft naar eigen zeggen een beslissing genomen over zijn toekomst, maar wil tijdens het WK niets lossen.

  Antoine Griezmann speelt zaterdag met Frankrijk zijn eerste groepswedstrijd op het WK, maar op een persbabbel ging het vooral over zijn toekomst op clubniveau. De Franse spits wordt al een tijdje het hof gemaakt door FC Barcelona. 

   

  "Ik moet jullie echt teleurstellen", vertelde de Fransman vandaag aan de journalisten. "Ik weet dat jullie vol verwachting zijn, maar ik zal vandaag niets bekendmaken over mijn toekomst."

   

  "Ik heb een beslissing genomen, maar dit is niet het moment en de plaats om daar iets over te vertellen. Aangezien dit al drie maanden aansleept, ben ik het inmiddels wel gewend. Ik voel me zoals ik al eerder heb gezegd vrij rustig. Mijn focus ligt op het WK."

   

  In de Spaanse pers regent het geruchten over de toekomst van Griezmann. Volgens Catalaanse media tekent hij weldra bij Barcelona, volgens Madrileense kranten zal Griezmann zijn krabbel plaatsen onder een verbeterd contract bij Atletico.