• home
 • video
 • pas verschenen

  Duivels-fans unaniem: "We zijn klaar voor Rusland"

  fans

  De stemming onder de fans was opperbest.

  De Rode Duivels gaven heel België gisteren een vertrouwensboost met een galamatch tegen Costa Rica. De aanwezige supporters waren na afloop vastberaden: "Geen twijfel mogelijk, we zijn klaar voor het WK".

  Na een aarzelende aanloop, bereikte het vertrouwen in Hazard en co gisteren een hoogtepunt. "Opdracht volbracht!", "We worden Wereldkampioen!", "We zijn helemaal klaar voor Rusland!", klonk het volmondig bij de Belgische voetbalfans.

   

  "Het was even schrikken toen we achter kwamen, maar uiteindelijk hadden we de match voortdurend onder controle en gingen we er nog vlot over. Ze hebben zeer goed gespeeld." 

   

  Zelfs de heisa rond Radja Nainggolan lijkt helemaal vergeten, al kon één supporter het toch niet laten om Radja nog even te vermelden. "Zonder Radja gaan ze minder goed presteren. Maar ze gaan wel wereldkampioen worden hoor."

  The dream is not impossible

  Voor de fans is "the dream not impossible".

  "Eden Hazard maakt ons Wereldkampioen"

  Ook over wie de beste speler is van de Rode Duivels was er unanimiteit in en rond het Koning Boudewijnstadion.


  "Eden Hazard is onze beste speler. Hij was de laatste matchen "on fire". Hopelijk valt zijn blessure mee, want we zullen hem nodig hebben. Eden voegt iets extra toe aan de ploeg. Hij steekt er bovenuit."


  "Eden Hazard zal ons wereldkampioen maken", werd zelfs geopperd door enkele fans. "Al zal het vooral ook een collectief gebeuren worden. We zullen iedereen nodig hebben om het waar te maken in Rusland."

  Hazard

  Eden Hazard speelde een sublieme wedstrijd.

  "Het was goed, maar ze kunnen nog beter"

  Toch hadden enkele Duivels-fans nog opmerkingen voor de spelersgroep. "Ze speelden goed, maar ik denk dat ze nog beter kunnen", klonk het bij sommigen;


  "Ik vond dat ze de bal iets sneller van voet naar voet mochten laten gaan en sneller vooruit mochten voetballen. Hopelijk halen ze minstens de kwartfinale of halve finale. Daar zie ik ze wel in slagen."

  Reacties van enkele fans: