Salah woont training van Egypte bij, maar houdt zich (lachend) afzijdig

  Mohamed Salah

  Mohamed Salah gisterenavond in Caïro.

  Mohamed Salah heeft de laatste training van Egypte in eigen land bijgewoond, maar echt actief was de revaliderende aanvaller nog niet.

  Gisterenavond rond 22u toonden de Egyptische internationals voor het laatst hun kunstjes aan hun landgenoten. In het nationale stadion van Caïro waren enkele duizenden mensen samengetroept om de ploeg uit te wuiven voor het vertrek naar Rusland.

   

  Mo Salah mocht niet op het appel ontbreken. De chouchou van het Egyptische volk herstelt nog altijd van een schouderblessure die hij 3 weken geleden opliep in de Champions League-finale na een onorthoxe ingreep van Real Madrid-verdediger Sergio Ramos. Salah hield het gisteren bij enkele korte tikjes tegen de bal.

   

  Maar hij was wel weer de figuur van de avond, want toen de stadionomroeper zijn naam scanceerde, kreeg een breed lachende Salah alle fans meteen op zijn hand.

   

  Vandaag stappen de spelers van Egypte het vliegtuig op richting Rusland. Salah is daar gewoon bij. Egypte speelt komende vrjdag zijn eerste match op de Wereldbeker, Uruguay is de tegenstander.

  Beelden van de laatste training op Egyptische bodem:

  Eerder op de dag ontmoetten Salah en co de Egyptische president Al-Sissi: