• home
 • video
 • pas verschenen

  Ballack over Sané: "Ik kan het niet uitleggen. Er is zelfs geen fotofinish"

  Leroy Sané.

  De vakantie van Leroy Sané is vroeger dan verwacht begonnen.

  De niet-selectie van Leroy Sané door Joachim Löw zindert nog na in Duitsland. Ook Michael Ballack heeft zijn ongezouten mening gegeven. "Ik begrijp niet waarom Löw Sané met Julian Brandt vergelijkt."

  Leroy Sané heeft een geweldig seizoen achter de rug bij Manchester City, maar de 22-jarige linksepoot mag niet mee naar Rusland. Bondscoach Joachim Löw koos naar eigen zeggen tussen Sané en Leverkusen-speler Julian Brandt en had het over "zeer kleine verschillen".

   

  "Dat kan ik niet uitleggen", reageert Michael Ballack, voormalig kapitein van de Duitse nationale ploeg, in de Britse media. "Voor mij is er zelfs geen sprake van een fotofinish. Ik zie het echt niet."

   

  "Je hebt 23 spelers in je kern. Als je dan zegt dat je hem enkel op de positie van Brandt ziet spelen, dan moet je veel fantasie hebben om dat te geloven."

   

  "Brandt is een groot talent. Maar hij heeft niet op het niveau van Sané gespeeld. Sané speelde bij een grotere club, met hogere verwachtingen en betere spelers. Ik heb niets tegen Brandt, maar ik begrijp niet waarom Löw de twee spelers met elkaar vergeleek."