• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard neemt afscheid van Dossevi

  Dossevi

  Dossevi (archief) speelde sinds 2015 voor Standard.

  Mathieu Dossevi (30) verlaat Standard. Het Franse Metz heeft de aankoopoptie op de Frans-Togolese middenvelder gelicht, nadat hij er afgelopen seizoen al op huurbasis had gespeeld. 

  In augustus 2017 werd Dossevi door Standard uitgeleend aan het Franse Metz. In 30 competitieduels was hij er goed voor 1 goal en 11 assists. Die statistieken bevielen Metz en de Fransen beslisten de aankoopoptie op de middenvelder van Standard te lichten.

   

  De Rouches bedankten Dossevi op hun website voor bewezen diensten. "We bedanken Matthieu voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht en wensen hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn profcarrière."

   

  Dossevi speelde sinds 2015 in Luik, eerst op huurbasis en daarna definitief, en groeide er al snel uit tot een vaste waarde. Met de Luikenaars won de Togolese international in 2016 de Beker van België.