• home
 • video
 • pas verschenen

  "Als familie Hazard naar Rusland mag komen, worden we wereldkampioen"

  In Wereldkampioenen hebben Jan Boskamp, Rik Torfs en Janice Cayman de rol van Eden Hazard bij de Rode Duivels besproken. Wij selecteerden de beste 3 fragmenten.

  "De meeste mannen hebben graag contact met hun partner"

  Het panel is het er over eens dat de vrouwen en kinderen van de Rode Duivels naar Rusland moeten gaan, want dat heeft een positieve invloed op de prestaties. "Maar wat als je dan ruzie krijgt met je vrouw?", vraagt Ben Crabbé. "Nou, als je je vrouw 3 weken niet gezien hebt, dan maak je écht geen ruzie, hoor", buldert Jan Boskamp.

  "(Slechte) humor van Hazard wordt geaccepteerd omdat hij belangrijk is"

  Eden Hazard staat bekend als de grapjas van de groep, ook al valt die humor niet bij iedereen in even goede aarde. "Als hij slechter begint te spelen, zal de kwaliteit van de humor wel moeten verbeteren", merkt Rik Torfs op.

  Slotvraagjes: "Als... dan worden de Rode Duivels wereldkampioen"

  Bekijk de volledige 3e aflevering van "Wereldkampioenen" op VRT NU