• home
 • video
 • pas verschenen

  Beide adembenemend en in minuut 64, maar welke is de mooiste?

  Welke goal kon u het meeste imponeren?

  Wat Cristiano Ronaldo kan, kan ik ook, moet Gareth Bale gedacht hebben twee minuten na zijn invalbeurt in de finale van de Champions League: scoren met een weergaloze omhaal. Welke vindt u de mooiste? Peter Vandenbempt kiest voor Bale.

  Kijk en vergelijk

  Ronaldo scoorde zijn omhaal in de kwartfinales tegen Juventus, Bale in de finale tegen Liverpool? Maar opvallend, beiden deden het in dezelfde minuut: de 64e.

  Vergelijk hier de omhaal van Ronaldo en Bale nog een keer en laat ons weten welke jij de mooiste vindt. (U krijgt er in de video van de UEFA gratis en voor niets de goal van Manzukic uit de finale van 2017 en de omhaal van Crouch in 2006 bij).

  Vandenbempt kiest voor de omhaal van Bale

  Peter Vandenbempt was als commentator voor ProximusTV in de stadions waar Ronaldo en Bale hun omhalen scoorden. Hij kiest voor Bale.

  "Wegens de reactiesnelheid van Bale: onmiddellijk beslissen om op die manier naar de bal te gaan, de bal gigantisch hoog gaan halen en dan perfect wegleggen. Ik zou zeggen dat Bale een 10 op 10 verdient en Ronaldo een 8,5. Het ligt dicht bij elkaar, maar als ik moet kiezen, was die van Bale nog straffer en onwaarschijnlijker."