• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-Standard-coach Luzon tekent bij Beitar Jeruzalem

  Luzon zoals we hem kennen: vurig en passioneel.

  De Israëlische club Beitar Jeruzalem heeft Guy Luzon aangesteld als nieuwe hoofdcoach. Voor Luzon (42) is het al de 5e Israëlische eersteklasser die hij zal leiden na passages bij onder meer Maccabi Haifa en Hapoel Tel Aviv.

  Guy Luzon (41) tekende een contract voor 1 seizoen bij de Israëlische topclub van voorzitter én oud-KV Mechele-speler Eli Ohana. Nadat Luzon in oktober 2014 zelf was opgestapt bij Standard Luik, trok de Israëli naar het Engelse Charlton, een andere club van Standard-voorzitter Roland Duchâtelet.

   

  Nadien trok Luzon naar Israël, waar hij tussen 2016 en 2017 2 eersteklassers leidde. Nu breit Luzon dus een vervolg aan zijn avontuur in zijn geboorteland. Bij Beitar Jeruzalem, dat 3e werd in de competitie dit jaar en de voorrondes van de Europa League in gaat volgend seizoen, speelde in het verleden met Landry Mulémo en Hervé Kage enkele oude bekenden.