• home
 • video
 • pas verschenen

  Pochettino houdt flinke duit over aan nieuw 5-jarig contract in Tottenham

  Mauricio Pochettino staat sinds 2014 aan het roer bij Tottenham.

  Enkele topclubs trokken aan zijn mouw, maar Mauricio Pochettino blijft in Londen bij Tottenham. Hij tekent voor vijf jaar bij tot 2023 en wordt een van de beste verdienende trainers in de Premier League.

  Tottenham, met Rode Duivels Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé in de kern, heeft zich de laatste seizoenen stevig in de top van de Premier League genesteld. En daar speelt coach Mauricio Pochettino zeker een rol in. De Argentijn loodste de Spurs opnieuw naar de Champions League.

   

  Maar Pochettino wou enkel de lokroep van enkele topclubs negeren, als hij zekerheid kreeg van het bestuur over de transferbudgetten. De cijfers konden de succescoach blijkbaar overtuigen, want hij tekende bij voor vijf jaar.

   

  Pochettino wordt zo een van de beste verdienende trainers in de Premier League, na Pep Guardiola en José Mourinho. 

  Tweet: