• home
 • video
 • pas verschenen

  Leandro Trossard blijft Genk trouw: "Clubliefde bestaat nog"

  Leandro Trossard ontpopte zich tot uitblinker in Play-off I.

  KRC Genk heeft uitblinker Leandro Trossard langer aan zich gebonden. De 23-jarige flankaanvaller zette zijn krabbel onder een verbeterd contract tot 2021. "Ik wil zeker nog een jaar vlammen in Genk", zei hij.

  Racing Genk strijdt zondag om het laatste Europese ticket tegen Zulte Waregem, maar de Limburgers zijn ook al bezig met volgend seizoen. Leandro Trossard, de uitblinker in Play-off I, tekent bij tot 2021 met een optie op een extra seizoen.

   

  "We zijn verheugd dat Trossard blijft", zei sportief directeur Dimitri de Condé. "Niet alleen omwille van zijn voetbalkwaliteiten, maar ook omdat hij een speler uit onze eigen jeugdacademie is.""Het is heel fijn dat hij zijn traject op de Belgische velden wil voortzetten. Clubliefde bestaat nog.

   

  "Ook coach Philippe Clement was in de wolken. "Ik kende zijn kwaliteiten al voor ik hier toekwam, maar hij heeft me nog meer verbaasd. Hij is een type speler die ik graag aan het werk zie. Hij heeft veel potentieel en er zullen veel clubs jaloers zijn nu."

  Trossard: "Ik wil zeker nog een volledig seizoen voor Genk spelen"

  Leandro Trossard is gegeerd op de transfermarkt, maar richt zich dus op Genk. "Ik ben heel blij en wil dan ook iedereen hier bedanken", zei de flankaanvaller.

   

  "We hebben een heel sterke ploeg, dus volgend jaar kunnen we iets moois realiseren. Ik wil nog een volledig seizoen bij Genk spelen, dus we gaan zeker nog één jaar vlammen en dan zien we wel."

  Tweet: