• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht stelt 3 nieuwe namen voor: Milic, Musona en Adzic

  Milic, Devroe, Musona en Adzic.

  Veel nieuwe gezichten bij paars-wit.

  In zijn "state of the union" vertelde Marc Coucke ook over zijn sportieve ambities. Hij bevestigde de komst van drie spelers: Antonio Milic (KVO), Knowledge Musona (KVO), Luka Adzic (Rode Ster). Kenny Saief wordt definitief overgenomen van AA Gent.

  "We mikken volgend seizoen op een elftal met meer evenwicht en creativiteit, maar ook een ploeg die kan strijden op drie fronten", vertelde Marc Coucke. "Nu is de kern te klein. Die moet breder en sterker worden. Er zullen veel nieuwe spelers komen. Maar ik kan iedereen verzekeren dat we nooit het woord overgangsjaar zullen gebruiken."

   

  "Op 18 juni beginnen de trainingen en tegen dan moeten we 80 procent van de kern klaar hebben." De spelers die Anderlecht wil houden, hebben al voorstellen gekregen, zoals Trebel en Saelemaekers. "De optie op Kenny Saief wordt ook gelicht."

   

  Coucke kondigde ook officieel drie nieuwe namen aan die al langer circuleerden: Antonio Milic (KVO), Knowledge Musona (KVO), Luka Adzic (Rode Ster). "Adzic wordt in Servië beschouwd als een van de grootste talenten van het moment. Het is een linkerflank met een uitstekende individuele actie. Milic en Musona wilden een stap hogerop zetten. Ik denk zelfs dat Musona volgend seizoen een van de verrassingen kan worden op Anderlecht."

   

  Supporters mogen op nog meer hopen. "Het is zeer reëel dat er nog topspelers bijkomen. We zijn bezig met pistes op vrij hoog niveau."

  De optie op Kenny Saief wordt ook gelicht.