• home
 • video
 • pas verschenen

  Dertigtal supporters steunt Nainggolan aan bondsgebouw

  0 / 0
  De protestmars voor Radja Nainggolan aan het bondsgebouw is in laatste instantie geannuleerd. Toch kwamen enkele fans de ex-international een hart onder de riem steken.

  Evenement geannuleerd

  Om 17u stond een protestmars gepland aan het bondsgebouw in Brussel. De studentenactie op Facebook had meer dan 8.000 fans overtuigd, maar die daagden lang niet allemaal op. Iets voor 17u werd het evenement geannuleerd op de sociale media, wat doet vermoeden dat het om een grap ging.

   

  Er troepten dan ook meer journalisten en politieagenten samen dan supporters. Ruim 30 fans kwamen Radja Nainggolan toch een hart onder de riem te steken. De populaire middenvelder mag niet mee naar het WK in Rusland.

  Beelden van de geschrapte actie: