• home
 • video
 • pas verschenen

  Neuer voor het eerst sinds september 2017 weer in selectie Bayern München

  Neuer zit in de selectie voor de bekerfinale tegen Frankfurt.

  Goed nieuws voor Manuel Neuer: de Duitse doelman is voor het eerst sinds zijn blessure in september weer opgenomen in de selectie van Bayern München. De kans dat Neuer zaterdag aan de aftrap staat van de finale van de Duitse beker tegen Frankfurt is reëel.

  Eerder werd Neuer ook al opgenomen in de Duitse voorselectie voor het WK in Rusland. Voor Duits bondscoach Joachim Löw is de comeback van Neuer dus goed nieuws aangezien de 74-voudig international kampt met een gebrek aan matchritme.

   

  In de Duitse bekerfinale tegen Eintracht Frankfurt kan Neuer voor het eerst sinds september vorig jaar weer matchritme opdoen. Bayern won de Duitse beker voor het laatst in 2016. Vorig jaar trok Borussia Dortmund aan het langste eind, Frankfurt was toen de verliezende finalist.

  Tweet Bayern München: