• home
 • video
 • pas verschenen

  Animo in de play-offs: van een woeste Karelis tot de wind die Verstraete wegblaast

  Birger Verstraete ging wel heel makkelijk naar de grond.

  0 / 0
  Een nieuwe speeldag in de play-offs, een nieuwe lading opvallende beelden. Wij zetten ze voor u op een rijtje: van een woeste Karelis tot de fopduik van Verstraete.

  Flesje water krijgt ervan langs van Karelis

  Nikos Karelis was allesbehalve opgezet met zijn wissel tegen Gent. De spits verliet het veld en schopte woest tegen een flesje water. Ploegmaat Dewaest probeerde de Griek al snel duidelijk te maken dat er ook tijdens deze wedstrijd wel degelijk gefilmd werd.

  Verstraete wordt omvergeblazen

  Het spel tijdens Genk-Gent haalde geen al te hoog niveau, dus dacht Birger Verstraete de fans te entertainen met een lachwekkende fopduik. Samatta kwam in zijn rug gelopen, maar het leek eerder de wind die Verstraete omverblies.

  "100% penalty! Waar is de videoref nu?"

  "100% penalty, een overduidelijke fout", zo klonk het bij commentatoren Peter Vandenbempt en Eddy Snelders nadat Selahi Morioka tegen de grond had gebeukt. "Waar is de VAR nu?", "Eigenlijk heb je voor zo'n overtreding geen videoref nodig, dat moet je zo zien", ging het duo voort. 

  "Patje Boem Boem" aan de aftrap op de Bosuil.

  Animo op de Bosuil, want "Patje Boem Boem" was te gast. De ex-Antwerp-speler gaf de aftrap, maar wou het een tweede keer doen. Hij nam scheidsrechter Jonathan Lardot bij de hand en mocht de aftrap overdoen.

  Ingooi van het jaar voor Colins Fai

  Of het boegeroep van de Anderlecht-fans iets te maken heeft met heimwee naar de kunstjes van Anthony Vanden Borre of Mbark Boussoufa weten we niet. Maar met zijn ingooi deed Colins Fai toch een gooi naar inworp van het jaar. Even genieten.

  Na 5 seconden gaat Horvath dan toch liggen

  Met de winst in zicht mocht Timmy Simons nog een goede 10 minuten invallen tegen Charleroi. Met al zijn ervaring maande hij doelman Horvath uitdrukkelijk aan om te gaan liggen na de redding op het schot van Benavente. Na 5 seconden twijfelen, ging de Amerikaan dan toch naar de grond.