• home
 • video
 • pas verschenen

  Bayern-doelman na blunder: "Onverklaarbaar. Het spijt me"

  Sven Ulreich zit in zak en as na de 2-1 van Real Madrid.

  Sven Ulreich begrijpt niet hoe hij heeft kunnen klungelen in de halve finales van de Champions League tegen Real Madrid. "Ik kan niet omschrijven hoe ontgoocheld ik ben", reageert de tweede doelman van Bayern München.

  Meteen na de rust ging Bayern München de mist in. Ulreich besefte plots dat hij de - slechte - terugspeelbal van Tolisso niet mocht oprapen. De goalie raakte in de knoop en liet het leer tussen zijn benen glippen. Benzema opende het cadeau met veel plezier en maakte er 2-1 van.

  "Ik kan niet omschrijven hoe ontgoocheld ik ben", reageert Ulreich op Instagram. "We hebben alles gegeven om de finale te halen en dan bega ik zo'n misser. Ik kan het niet verklaren. Het spijt me enorm... voor mijn team en voor de fans."

  Ploegmaat Javi Martinez steekt de doelman een hart onder de riem. "Je hebt ons al zo vaak gered Ulle", tikt de Spanjaard onder de post van Ulreich.

  Bayern speelde gisteravond nog 2-2 gelijk, maar Real had de heenmatch in München gewonnen met 1-2.