• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Boateng en Vidal fulmineren op sociale media over penaltyfase

  Vidal kon zijn ogen niet geloven en liet dat even weten op Instagram.

  Het laatste woord is nog niet gezegd over een fase net voor de rust in Real Madrid - Bayern München. Bayern verdiende bij een 1-1-stand een penalty toen Marcelo de bal tegen de hand kreeg. Bayern-spelers Jérôme Boateng en Arturo Vidal konden hun ongeloof op sociale media niet verbergen. Elk in hun eigen stijl.

  Boateng en Vidal zijn beiden geblesseerd en moesten daarom de halve finale tussen Real en Bayern als toeschouwers volgen. Op televisiebeelden zagen ze duidelijk een bal tegen de hand van Marcelo in het strafschopgebied.

  "Geen penalty?!? Komaan...", schreef Boateng op zijn Twitter-pagina. "Badboy" Arturo Vidal uitte zijn verontwaardiging iets explicieter. "Opnieuw!!! Penalty verdomme", schreef de Chileen bij een videofragment van de fase op Instagram. Een boodschap die werd geflankeerd door boze gezichtjes.