• home
 • video
 • pas verschenen

  Club-coach na 4-4: "Topvoetbal, maar geen topresultaat"

  "Een punt is beter dan niets", reageert Club-coach Ivan Leko.

  0 / 0

  "Een punt is beter dan niets", reageert Club-coach Ivan Leko.

  Club Brugge-coach Ivan Leko kijkt met gemengde gevoelens terug op de spektakelmatch tegen Standard (4-4). Gouden Schoen Ruud Vormer baalt als een stekker.

  "Domme fouten"

  Leider Club Brugge heeft vanavond op het nippertje een zege uit handen moeten geven tegen Standard. "Ik ben best trots. Dit was propaganda voor het voetbal. We scoren 4 keer en doen er 4 of 5 grote kansen bovenop tegen Standard", reageert Ivan Leko bij Sporza.

  "Op offensief vlak zag ik een sterk Club Brugge, defensief hebben we domme fouten gemaakt. Dan heb ik het over het eerste, het derde en het vierde tegendoelpunt. Wij stonden bij momenten statisch te verdedigen. De tweede goal van Standard vond ik dan weer pure klasse van Edmilson."

  Twijfelen na het puntenverlies doet Club Brugge niet. "Waarom zouden we? We hebben topvoetbal gespeeld en vier keer gescoord. Een topresultaat was het niet voor ons, maar een punt is beter dan niets", vindt de coach van leider Club Brugge.

  Vormer: "Moeten altijd winnen"

  "Het was ongetwijfeld een mooie wedstrijd voor de toeschouwers, maar als je 4 keer scoort, moet je altijd winnen", reageert Ruud Vormer.

  "Met een zege stonden we 9 punten voor. Dan zag het er nog beter uit", baalt de Gouden Schoen. "We hebben niet goed verdedigd. Thuis mag je nooit 4 doelpunten slikken. Hier zat veel meer in."