Ga naar de inhoud

meest recent

      VIDEO: Antwerp toont ravage na derby: "Duizenden euro's schade"

       ma 16 april 2018 18:04
      Enkele supporters van Beerschot Wilrijk koelden hun woede op de infrastructuur.
      Ondanks de overwinning tegen Beerschot Wilrijk, hield Antwerp toch een (financiële) kater over aan de derby op de Bosuil. De schade aan het stadion is groot.

      Het geladen duel tussen rivalen Antwerp en Beerschot Wilrijk is een garantie op sfeer. Maar niet alle supporters wisten zich voorbeeldig te gedragen. Vooral een aantal bezoekende supporters koelde hun woede na de nederlaag af op de infrastructuur.

      "Er is voor duizenden euro's schade aan ons stadion", klaagt Antwerp op Twitter. Onder meer een eetkraam, de toiletten en de afscheiding tussen beide supportersvakken kregen het zwaar te verduren.

      Na afloop van de derby kwam het op de parking bijna tot een confrontatie tussen beide supportersgroepen, maar de politie kon op tijd ingrijpen met het waterkanon.

      "Laten we niet vergeten dat voetbal altijd een feest moet zijn", schrijft Antwerp bij een filmpje dat de ravage in beeld brengt.

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.