• home
 • video
 • pas verschenen

  Halve finales Europa League: Arsenal-Atletico en Marseille-Salzburg

  Arsenal-Atletico is dé affiche.

  In Nyon is er geloot voor de halve finales van de Europa League. Arsenal-Atletico Madrid is dé affiche, Marseille en Salzburg kampen voor het 2e finaleticket. De heenwedstrijden zijn op 26 april, de terugmatchen op 3 mei. De finale is in Lyon op 16 mei.

  Arsenal schakelde in de kwartfinales CSKA Moskou uit, Atletico rekende af met Sporting Lissabon. Het grootste spektakel viel gisteren evenwel te beleven in Marseille en Salzburg. De twee thuisploegen wipten respectievelijk Leipzig en Lazio met een pak doelpunten.

  Marseille en Salzburg kwamen elkaar ook al tegen in groepsfase: het werd 1-0 in Oostenrijk en 0-0 in Frankrijk. Marseille en Arsenal spelen eerst thuis.

  Tweets over loting: