• home
 • video
 • pas verschenen

  "Met zo'n prestatie hadden we met City kunnen strijden voor de titel"

  Pogba legde Manchester City het zwijgen op.

  Manchester United verpestte gisteren het geplande feestje van Manchester City. In een boeiende derby haalde United een 2-0-achterstand op. Paul Pogba scoorde twee keer: "Het voelt zeer goed om City niet in eigen huis te laten winnen."

  Pogba: "Tevreden en ontgoocheld"

  Manchester United toonde op het veld van Manchester City twee gezichten. United werd voor de rust van het kastje naar de muur gespeeld, na de pauze tapte het uit een ander vaatje. Van 2-0 ging het naar 2-3, onder meer dankzij twee treffers van Paul Pogba.

  "Twee keer scoren geeft een goed gevoel, maar het voelt nog beter om City te kloppen en om hen niet in eigen huis te laten winnen", reageerde de Fransman na afloop.

  "Ik ben tevreden, maar ik ben anderzijds ook ontgoocheld. Als we onze prestatie van in de tweede helft een heel seizoen hadden kunnen tonen, dan zouden we nu met City voor de titel strijden. Of zouden we zelfs voor hen staan."

  "Maar dat is voetbal en zulke dingen gebeuren. We moeten nu gewoon aan de tweede plaats en de FA Cup denken."

  Mourinho: "We zijn niet zo slecht als mensen denken"

  José Mourinho zette Manchester City een hak, maar feliciteerde de stadsrivaal toch. "Nu zijn ze natuurlijk gefrustreerd, maar ze zullen sowieso kampioen worden en dat verdienen ze. Ze hebben de andere teams geen kans gegeven."

  De Portugees onderstreepte nog eens dat zijn United een degelijk seizoen speelt. "We zijn niet zo slecht als mensen denken. Ik ben niet zo'n slechte coach als mensen denken. En mijn spelers zijn niet zo slecht als mensen denken. We willen dat bewijzen door dit seizoen het op één na beste team van Engeland te worden."