Ga naar de inhoud

meest recent

      Anderlecht sluit Deschacht weer in de armen

       wo 4 april 2018 10:36
      Deschacht zat anderhalve maand in de B-kern.
      Olivier Deschacht (37) mag weer meetrainen met de A-kern van Anderlecht. De verdediger werd een tijdje geleden naar de B-kern gestuurd, maar wordt opgevist. "Hij hervat vandaag de trainingen met de groep", meldt RSCA.

      Op 14 februari, bijna twee maanden geleden, werd Olivier Deschacht "voor onbepaalde tijd" naar de B-kern verwezen.

      Anderlecht weigerde te communiceren over de inhoud van de beslissing, maar coach Hein Vanhaezebrouck gaf in een mededeling aan dat "Anderlecht niet over één nacht ijs was gegaan in deze zaak".

      "De feiten waren van die aard dat we niet meer normaal konden werken met de groep. Ik heb die beslissing niet genomen, maar in samenspraak met de spelers, de staf en Deschacht", klonk het nog.

      Vandaag meldt Anderlecht dat Deschacht weer lid van de A-kern wordt. "Na intern overleg werd besloten om Olivier Deschacht opnieuw in de A-kern op te nemen nadat hij de voorbije anderhalve maand in de B-kern doorgebracht had. De 37-jarige verdediger hervat vandaag de trainingen met de groep", luidt het.

      Anderlecht maakte het nieuws op Twitter bekend

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.