• home
 • video
 • pas verschenen

  Levenslang stadionverbod voor Go Ahead Eagles-fans die spelers aanvielen

  Het liep uit de hand na het laatste fluitsignaal.

  De voetbalfans die zondag na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap in de Nederlandse tweede klasse het veld opkwamen en daar spelers en stewards aanvielen, zijn nooit meer welkom in het stadion van de club.

  Meteen na het laatste fluitsignaal betraden fans van de thuisclub het veld. Ze vielen eerst spelers van De Graafschap aan, die hun overwinning aan het vieren waren. Vervolgens gingen ze op de vuist met toegesnelde stewards. De politie pakte uiteindelijk negen mannen op.

  De club uit Deventer heeft met de politie en de gemeente afgesproken harde maatregelen te nemen tegen de vechtersbazen. "De supporters die zich misdragen hebben op het veld moeten rekening houden met een levenslang stadionverbod voor De Adelaarshorst", meldde de club op haar website.

  Bekijk nog eens wat er afgelopen weekend gebeurd is: