• home
 • video
 • pas verschenen

  "Thibaut Courtois heeft in Londens hotel clubbazen van PSG ontmoet"

  Welke weg zal Courtois bewandelen?

  Volgens de RTBF heeft Thibaut Courtois, samen met zijn vader, afgelopen maandag met de top van PSG gesproken. "De babbel duurde een dikke twee uur", klinkt het.

  De RTBF haalt zijn informatie bij een bron binnen de entourage van Courtois. "Het gesprek van een dikke 2 uur vond in alle discretie plaats in een Londens hotel. Thibaut had zijn vader Thierry meegenomen", klinkt het.

  In het gesprek zouden zowel de financiële als sportieve aspecten van een eventuele transfer ter sprake gekomen zijn. Want Courtois wil vooral bij een club spelen die meedingt naar de eindoverwinning in de Champions League.

  De RTBF heeft gisteren zowel met PSG als de zaakwaarnemer van Courtois contact opgenomen, maar ofwel wilden ze geen commentaar geven, ofwel beantwoordden ze de telefoontjes niet.

  "Transfer naar Real was bijna rond"

  Nog volgens de Franstalige openbare omroep had Courtois in de wintermercato bijna een overgang versierd naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad wonen zijn 2 kinderen, een reden te meer om naar daar te verhuizen.

  "Op het moment dat de laatste details afgerond moesten worden, is de overeenkomst afgeketst. De piste-Real blijft wel open voor de volgende transfermarkt", fluisteren waarnemers.

  Doelman Courtois beschikt bij Chelsea over een contract tot 30 juni 2019.