• home
 • video
 • pas verschenen

  West Brom-spelers stelen taxi op stage in Spanje

  Barry (l.) is de speler met de meeste wedstrijden ooit in de Premier League.

  Premier League-club West Brom heeft vrijdagavond zijn excuses moeten aanbieden voor een vreemd voorval van enkele weken geleden. Jonny Evans, Garreth Barry, Jake Livermore en Boaz Myhill stalen op stage in Spanje een taxi.

  West Bromwich Albion zit in de hoek waar de klappen vallen. De club bengelt helemaal onderaan de Premier League, voorzitter John Williams en CEO Martin Goodman moesten afgelopen week hun biezen pakken en nu hebben vier spelers zich ook naast het veld negatief laten opmerken.

  Jonny Evans, Garreth Barry, Jake Livermore en reservedoelman Boaz Myhill hebben tijdens de winterstage in Spanje een taxi gestolen. De directie voelde zich vrijdagavond verplicht tekst en uitleg te geven over het incident, dat plaatsvond in Barcelona.

  De vier spelers wilden na een avondje stappen terugkeren naar hun hotel en namen een taxi. Na een tussenstop bij een fastfoodrestaurant, keerden ze rond 05.30 uur terug naar het hotel met de taxi, alleen gebeurde dat zonder de chauffeur.

  De politie werd op de hoogte gebracht, de vier werden verhoord en vervolgens vrijgelaten. De auto werd terugbezorgd aan de chauffeur. De club bevestigt het voorval en wilde oorspronkelijk geen namen noemen, maar de spelers hebben vrijdagavond op de website van de club hun excuses aangeboden.