• home
 • video
 • pas verschenen

  "Chelsea moet zich zorgen maken over toekomst van Hazard"

  Eden Hazard in actie.

  Met een glansprestatie van Eden Hazard is Chelsea er maandagavond in geslaagd om West Bromwich op te rollen. De statistieken van de Belg ogen indrukwekkend, de commentaren na de 3-0-overwinning aan het adres van Hazard zijn lovend.

  Bij Chelsea wordt alles bijgehouden, dus ook hoeveel keer een speler betrokken was bij een doelpunt dat in de competitie gescoord is.

  Eden Hazard blijkt op dat vlak - bij het huidige Chelsea alvast - de kroon te spannen. Onze landgenoot heeft met zijn 67 goals en 37 assists een aandeel in 104 competitiedoelpunten voor Chelsea.

  Hazard moet daarmee nog maar 2 clubiconen voor zich dulden: Didier Drogba met 159 en Frank Lampard met 237.

  Dit seizoen scoorde Hazard al 15 keer, waarvan 11 keer in de Premier League. Net als Thibaut Courtois speelde hij elke competitiewedstrijd uit.

  Tweets:

  "Een van de beste voetballers ter wereld"

  "Eden Hazard is een van de beste voetballers ter wereld. Daar bestaat geen twijfel over", genoot Sky Sports-analist Jamie Carragher na van de wedstrijd. 

  "Het probleem is dat Chelsea momenteel spreekt over in de top 4 eindigen en dat Hazard prijzen wil winnen. Als geen van beide doelstellingen lukt, dan moet Chelsea zich zorgen maken. Want dan zullen andere clubs op de loer liggen om Hazard binnen te halen."

  Thierry Henry deed ook weer dienst als analist voor de Britse tv-zender. "Hazard kan altijd en overal het verschil maken, zeker voor België. Als hij in de flow zit, is hij een lastig te bespelen tegenstander", zegt de assistent-trainer van de Rode Duivels.

  "Mensen vergeten ook hoe hij niet lang geleden zijn enkel brak en meteen weer op het hoogste toneel verscheen alsof er niks gebeurd was. Dat getuigt van grote klasse."

  Tweets: