• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht moet tickets Bayern-supporters deels terugbetalen

  De Bayern-supporters protesteerden tegen de hoge ticketprijs.

  Bayern-supporters moesten 100 euro betalen om op 22 november binnen te mogen in het Constant Vanden Stockstadion voor het Champions League-duel tegen Anderlecht. Overdreven, oordeelt de UEFA. Anderlecht moet een deel van de ticketprijs terugbetalen.

  De supporters lieten tijdens de wedstrijd hun ongenoegen al blijken met een spandoek: "Is your greed now finally satisfied". De protesten van de Duitse fans leverden Bayern uiteindelijk een boete van 20.000 euro op.

  Maar ook Anderlecht moet betalen. De Europese voetbalbond UEFA heeft beslist dat Anderlecht 30 euro per bezoekende supporter moet terugbetalen. Aangezien er zo'n 900 Bayern-supporters waren, gaat het om een bedrag van ongeveer 27.000 euro.