• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Napoli ziet Ghoulam alweer geblesseerd uitvallen

  Het zit Ghoulam dit seizoen niet mee.

  Slecht nieuws voor Dries Mertens en co in de strijd voor de scudetto. Napoli zal het moeten stellen zonder linksback Faouzi Ghoulam, hij viel geblesseerd uit op training. De verdediger heeft wellicht een gebroken knieschijf opgelopen en is mogelijk out voor de rest van het seizoen.

  Het zit Ghoulam dit seizoen niet bepaald mee. Begin november scheurde de Algerijn de achterste kruisband van zijn rechterknie tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Vorige maand kon de 27-jarige verdediger vroeger dan verwacht de training hervatten.

  Maar nu ligt Ghoulam dus opnieuw in de lappenmand. En weer is het die geteisterde rechterknie die hem parten speelt. Ghoulam viel vandaag geblesseerd uit tijdens de training met Napoli, wellicht heeft hij een gebroken knieschijf opgelopen. Zijn seizoen zit er zo vermoedelijk op.

  Napoli leidt in de Serie A, het heeft één punt voorsprong op regerend kampioen Juventus. Zaterdag nemen Mertens en co het op tegen Lazio, dat als derde al op ruim 14 punten van Napoli volgt.