• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Sterling is de gebeten hond na straffe misser

  Het werd een baaldag voor Raheem Sterling.

  Manchester City heeft verrassend punten laten liggen op het veld van Burnley. Raheem Sterling had de wedstrijd kunnen beslissen, maar miste een opgelegde kans. De City-speler werd kort nadien naar de kant gehaald door Pep Guardiola.

  Raheem Sterling had na een minuut of 70 de wedstrijd kunnen beslissen voor Manchester City. De winger kreeg van ploegmaat Walker de 0-2 op een presenteerblaadje aangeboden, maar deed toch wat niemand voor mogelijk achtte: missen.

  Enkele minuten later haalde Pep Guardiola zijn speler naar de kant. "Ach, dit kan eens gebeuren", relativeerde de Spaanse coach na de wedstrijd de gemiste kans. "De volgende keer zal hij wel scoren."

  Ook Vincent Kompany nam het op voor Sterling. "Hij is al heel belangrijk geweest voor ons dit seizoen." City kreeg in de slotfase nog het deksel op de neus: Burnley maakte de 1-1.

  Hoe kun je deze kans nog missen?