• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge trekt met Scholz nog een verdediger aan

  Scholz komt over van Standard.

  Club Brugge heeft de komst van centrale verdediger Alexander Scholz afgerond. De 25-jarige Deen komt over van Standard en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij de leider in de Jupiler Pro League.

  "Heb vanop de eerste rij kunnen zien dat Club Brugge een geweldige club is"

  Scholz streek in 2013 neer in België bij Lokeren. Standard plukte de Deense jeugdinternational twee jaar later weg. Onder trainer Sa Pinto verloor Scholz dit seizoen zijn plaats in de ploeg. Hij tekende vandaag een contract voor 3,5 seizoenen bij Club Brugge.

  Morgen traint Scholz een eerste keer mee bij Club. Hij is in de wolken met zijn transfer naar de leider in onze competitie. "Ik ben al 5 jaar in België en heb vanop de eerste rij kunnen zien dat Club Brugge een geweldige club is. Ik ben dan ook zeer blij om het team te kunnen versterken."

  "Ik ken al enkele spelers, zo speelde ik in Lokeren nog samen met Hans Vanaken en Guillaume Hubert ken ik nog van bij mijn tijd bij Standard. Ook trainers Ivan Leko en Rudy Cossey ken ik heel goed. Ik wou de kans om naar Brugge te komen met beide handen grijpen."

  Scholz verlaat Standard. "Ik wil de club bedanken voor de voorbije periode. Het waren niet altijd evidente tijden, maar toch zal ik aan de club en de fans altijd goede herinneringen overhouden."

  Na Matej Mitrovic is Scholz, die met het rugnummer 2 zal spelen, vandaag de tweede verdedigende versterking voor Club Brugge. Hoeveel geld op tafel werd gelegd voor de Deen, is niet geweten.

  De mededeling op Twitter: