• home
 • video
 • pas verschenen

  Leroy Sane is minstens 2 weken out: "Refs moeten spelers beschermen"

  Leroy Sane ligt een tijdje in de lappenmand na deze forse tackle.

  Leroy Sane heeft een enkelblessure overgehouden aan de bekermatch tegen Cardiff, die hem 2 weken tot een maand buitenspel zet. City-coach Guardiola wijst met een beschuldigende vinger naar de ref.

  Manchester City kon zich vrij eenvoudig plaatsen in de FA Cup, maar een smet op de match was de blessure voor Leroy Sane. "Hij zal minstens 2 weken out zijn, mogelijk zelfs een maand", zegt City-coach Pep Guardiola.

  "Ik heb het al vaker gezegd: de enige taak van de scheidsrechters is om de spelers te beschermen. Ik kan nog aanvaarden dat we een goal door de neus geboord krijgen, ook al snap ik dat niet (de goal van Bernardo Silva werd afgekeurd). "

  "Maar de refs moeten toch vooral de spelers in bescherming nemen, niet alleen die van Manchester City. Als het gevaarlijk is, is het gevaarlijk. Je bent niet extra moedig als je in het rond schopt."