Ga naar de inhoud

meest recent

      Klopp: "Ik blijf positief over Mignolet, maar Karius is mijn nummer 1"

       vr 19 januari 2018 15:30
      Simon Mignolet moet tegen Swansea vrede nemen met de rol van tweede doelman.
      Simon Mignolet is een plekje gezakt in de rangorde bij Liverpool. Coach Jürgen Klopp houdt de Rode Duivel ook tegen Swansea op de bank, Karius staat onder de lat.

      In de topper tegen Manchester City moest Simon Mignolet een eerste keer zijn plekje afstaan aan Loris Karius. De Duitser liet zich op een foutje betrappen tegen City, maar dat helpt Mignolet niet van de bank. Ook tegen Swansea staat Karius in doel.

      "Zo snel verander ik niet van gedachten", vertelde Klopp op de wekelijkse persconferentie. "Het is een moeilijke job om doelman te zijn bij Liverpool, want een fout wordt niet snel vergeven."

      "Karius had het doelpunt van City kunnen vermijden, ook al was het een harde bal, maar hij is een goede keeper. Hij heeft veel positieve punten in zijn spel, die hij nu kan tonen."

      "Ik ben altijd positief geweest over Mignolet, maar Karius is nu mijn nummer 1. Hij moet wel presteren, maar ik heb al goede dingen gezien in zijn wedstrijden."

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.