• home
 • video
 • pas verschenen

  Drukke dag Achter de Kazerne: Verdier en Camus komen, Ganvoula gaat

  Verdier is aan zijn tweede passage bij KV Mechelen toe.

  KV Mechelen is in zijn zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Nicolas Verdier. Die trok de deur deze zomer nog achter zich dicht bij Mechelen voor een avontuur bij Eupen en keert nu terug. Ook Fabien Camus komt de club versterken.

  Verdier speelde voor hij naar Eupen trok al 2,5 seizoenen bij KV Mechelen. De ondertussen 30-jarige Franse spits maakte daarin 20 doelpunten en gaf ook 9 assists. 

  Ook Fabien Camus komt de gelederen van trainer Aleksandar Jankovic versterken. De 32-jarige middenvelder speelde tot vorig seizoen bij Antwerp en was eerder ook actief bij Troyes, Evian, Racing Genk en Charleroi. Net als Verdier tekende hij tot het einde van het seizoen.

  Beide spelers sluiten morgen aan bij de groep in Lepe (Spanje), waar Mechelen op dit moment op winterstage is.

  Ganvoula keert terug naar Anderlecht

  KV Mechelen beëindigde vandaag dan weer de samenwerking met Silvère Ganvoula. De spits keert terug naar Anderlecht. De 21-jarige Congolees kon in 9 wedstrijden voor KV Mechelen geen enkele keer scoren.