• home
 • video
 • pas verschenen

  Dembélé is opnieuw fit, Alderweireld werkt verder aan terugkeer

  Dembele moest 1 wedstrijd missen bij Tottenham.

  Tottenham kan opnieuw een beroep doen op Mousa Dembélé, die hersteld is van een heupblessure. Toby Alderweireld werkt intussen voort aan zijn revalidatie na een hamstringblessure.

  Mousa Dembélé raakte op tweede kerstdag geblesseerd aan zijn heup tijdens de wedstrijd tegen Southampton. Hij miste 1 wedstrijd, maar is nu opnieuw wedstrijdfit voor de thuismatch tegen West Ham. "Mousa heeft de training met het eerste elftal hervat en is beschikbaar voor de selectie", meldt Tottenham.

  Voor Toby Alderweireld gaat de revalidatie gewoon door. De Rode Duivel blesseerde zich op 1 november in het duel met Real Madrid aan de hamstring. "Toby blijft progressie boeken met zijn trainingen outdoor", laat de club weten.

  Bekijk de tweets van Tottenham over de twee Rode Duivels: