Zulte Waregem slaat dubbelslag op transfermarkt: Harbaoui en Marcq

  Damien Marcq en Hamdi Harbaoui hopen op meer speelminuten.

  Zulte Waregem heeft zich na de magere 4 op 39 versterkt met Hamdi Harbaoui (Anderlecht) en Damien Marcq (AA Gent). De twee spelers tekenden aan de Gaverbeek een contract voor 3,5 seizoenen.

  "De club blijft actief op zoek gaan naar versterkingen"

  Hamdi Harbaoui (32) zat al even op een zijspoor bij Anderlecht. Ondanks de doelpuntendroogte van Teodorczyk kon de Tunesiër geen basisplaats veroveren. Hein Vanhaezebrouck gaf enkel Onyekuru en Beric een kans. De aanvaller wil nu aan de Gaverbeek voor doelpunten zorgen.

  Zulte Waregem had ook van de komst van een controlerende middenvelder een prioriteit gemaakt. Het kwam aankloppen bij AA Gent voor Damien Marcq (29). Die kon na enkele sterke seizoenen bij Charleroi niet doorbreken in de Ghelamco Arena en maakt de overstap.

  Het huiswerk van de fusieclub is nog niet af. "Ondertussen blijft de club actief op zoek gaan naar versterkingen", lezen we op de website van Zulte Waregem. "Essevee verwacht dan ook spoedig een volgende aanwinst te kunnen voorstellen."