Ga naar de inhoud

meest recent

      VIDEO: Kluivert junior jaagt de bal fraai in de haak

       ma 25 december 2017 10:43
      Justin Kluivert scoort de gelijkmaker tegen Willem II.
      Justin Kluivert is goed op weg om zijn eigen naam te maken. De zoon van Patrick Kluivert maakte gisteren een knap doelpunt voor Ajax. Ondertussen klinkt de naam van coach Erik ten Hag steeds luider in Amsterdam.

      Fraai doelpunt Kluivert

      In Nederland werkten ze gisteren de 18e speeldag af. Ajax kwam 0-1 achter tegen Willem II. Justin Kluivert maakte gelijk met een fraai doelpunt. De 18-jarige linksbuiten kneep naar binnen en draaide de bal in de winkelhaak.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Braziliaanse dribbel

      Met een versnelling hield Ajax de 3 punten thuis. Neres verzorgde de show in de ArenA. Eerst draaide de Braziliaan zijn tegenstander dol om Dolberg te bedienen. Daarna legde hij de 3-1-eindstand (in buitenspelpositie) vast.

      Dankzij de zege gaat Ajax de winterstop in met 5 punten minder dan leider PSV.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Coach van Utrecht naar Amsterdam?

      De sportieve cel van Ajax werkt ondertussen hard aan een opvolger voor coach Marcel Keizer. Erik ten Hag ligt in poleposition. De 47-jarige trainer is nu aan de slag bij Utrecht, de club van Cyriel Dessers. Ajax hoopt hem na de feestdagen voor te kunnen stellen.