• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Duizenden Bristol-fans bestormen veld na late winning goal tegen United

  Duizenden fans bestormden het veld op Ashton Gate.

  Bristol City heeft zich gisteren verrassend geplaatst voor de halve finales van de League Cup. Na de winning goal van Korey Smith besloten de fans het veld te bestormen. Bristol was de enige tweedeklasser die nog actief was in de kwartfinales en mag nu ook naar de halve finales.

  De late goal van Korey Smith tijdens het League Cup-duel tegen Manchester United zorgde voor uitzonderlijke beelden op Ashton Gate. De Bristol-fans vierden alsof ze net de promotie naar de Premier League hadden afgedwongen. Duizenden fans liepen meteen na het laatste fluitsignaal het veld op om de overwinning te gaan vieren.

  Ook Bristol-coach Lee Johnson kon zijn vreugde maar moeilijk verbergen. Hij vierde het doelpunt samen met een dolgelukkige ballenjongen aan de zijlijn.

  Bekijk de opmerkelijke beelden hier:

  Bristol-coach Johnson viert met ballenjongen

  Enkele beelden van de veldbestorming: