• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli wil zelfs gratis weer voor Manchester City spelen

  Balotelli (archief) speelde tussen 2010 en 2013 voor Manchester City.

  De Italiaan Mario Balotelli pakt al eens graag uit met een straffe uitspraak. Zo heeft hij in een interview met het Italiaanse Gazzeta dello Sport gezegd dat hij graag zou terugkeren naar Manchester City. Hij wil er zelfs zijn loon voor laten vallen en gratis voor de club spelen.

  Mario Balotelli komt sinds vorig seizoen uit voor de Franse club OGC Nice. De Italiaan is zijn periode bij Manchester City echter niet vergeten. Hij speelde 3 seizoenen voor de Engelse club en won er zowel de Premier League als de FA Cup.

  In een interview met de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport heeft hij gezegd dat hij graag zou terugkeren naar Engeland. "Binnen de club is er een unieke sfeer", zei Balotelli over City. "Ik zou enorm graag terugkeren, zelfs zonder een salaris."

  De spits maakte gedurende anderhalf jaar al 16 doelpunten in 21 wedstrijden in de Franse competitie maar pakte nog geen enkele prijs. "Ik mis de Champions League", vertelde Balotelli. "Mijn doel is om opnieuw bij een grote club te spelen en prijzen te winnen."

  Balotelli supporterde tijdens de Manchester-derby al voor City: