• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Himst is tevreden: "Coucke is Belg, financieel sterk en heeft ervaring in het voetbal"

  Paul Van Himst ziet het tijdperk-Coucke met vertrouwen tegemoet.

  Paul Van Himst hoopt dat Anderlecht onder Marc Coucke opnieuw kan aansluiten bij de top. "Er moeten snel transfers gedaan worden en die moeten "bingo" zijn."

  "Ik ben verrast dat het uiteindelijk Marc Coucke is geworden", zegt Paul Van Himst. "Zijn naam was tot nu nauwelijks gevallen."

  "Toen ik in de krant las dat Michaël Verschueren gesteund werd door Omega Pharma, dan had je de link met Coucke wel kunnen leggen."

  Van Himst kan zich wel verzoenen met Coucke: "Hij is financieel heel sterk, zit al in het voetbal én is Belg. Vooral dat laatste is belangrijk, want met een buitenlandse investeerder ben je niet zeker dat Anderlecht zijn identiteit zal behouden."

  "Coucke kan al een rol spelen met de transfers deze winter"

  Van Himst verwacht dat Coucke zijn dikke geldbuidel al meteen zal laten rammelen. "Er moeten transfers gedaan worden deze winter een die zullen "bingo" moeten zijn."

  "Ik denk dat Coucke al een rol kan spelen deze winterstop. Het was de laatste jaren niet zo evident om de spelers te halen die we moesten halen. Ik hoop dat het met Coucke wel zal lukken."