• home
 • video
 • pas verschenen

  Mulder over Anderlecht: "Voor een slechte match bied je geen excuses aan"

  Jan Mulder was hard voor Anderlecht.

  Video player inladen...
  0 / 0
  In Extra Time was Jan Mulder snoeihard voor Anderlecht, dat de fans zijn excuses had aangeboden op de website van de club. "Na zo'n slechte wedstrijd moet je zwijgen", zegt Mulder. "En op maandagmiddag moet je hard trainen om er de volgende match weer fris tegenaan te gaan."

  Mulder: "Excuses bied je aan als fans binnenstad kaal slachten"

  Na de 5-0-nederlaag tegen Club Brugge bood Anderlecht de supporters zijn excuses aan. "De club wenst zich tegenover al haar supporters te verontschuldigen voor het geleverde resultaat van afgelopen namiddag", stond er te lezen op de website van Anderlecht.

  "De spelers en de staf beseffen dat dergelijke prestaties onaanvaardbaar zijn."

  Een bericht waar Jan Mulder zich enorm aan ergert. "Voor een slechte wedstrijd bied je geen excuses aan", zegt Mulder in Extra Time. "Excuses bied je aan, als je supporters de binnenstad van Brugge hebben kaal geslacht na die 5-0-nederlaag."

  "Excuses bied je aan als trainer Vanhaezebrouck een karatetrap heeft uitgedeeld aan de scheidsrechter. Maar excuses bied je niet aan voor een nederlaag."

  "Fans willen niet dat krakkemikkige, slappe gedoe"

  "De Anderlecht-spelers hebben zich correct gedragen", zegt Mulder. "Ze hebben het Anderlecht-publiek na de wedstrijd nog gegroet. Alleen was het spel heel slecht."

  "De fans aan wie Anderlecht zijn excuses aanbiedt, eisen goed voetbal en niet dat krakkemikkige, slappe gedoe. Maar voor een slechte voetbalwedstrijd hoef je geen excuses aan te bieden."

  "Je moet zwijgen, op maandagmiddag heel hard trainen om er in de volgende wedstrijd weer fris tegenaan te gaan."

  Bekijk het fragment uit Extra Time

  Video player inladen...