• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Zegt Vanhaezebrouck hier dat Club Brugge de grootste club is?"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Extra Time zat door het winterse weer in een ietwat aangepast jasje, maar enkele vaste gespreksonderwerpen konden niet ontbreken. Zo werd het gejammer bij Standard en Anderlecht besproken. "Standard legt de verkeerde focus."

  Raes geeft Clement een tip

  Marc Degryse mocht gisteren plaatsnemen op de stoel van Filip Joos. Joos woonde zondag United-City bij en geraakte door de winterse weersomstandigheden niet tijdig in de studio van Extra Time.

  Marc Degryse en Franky Van der Elst waren er wel. "Wij zijn om 15.30u in Brugge vertrokken en zijn rond 19u aangekomen in Brussel."

  Philippe Clement was ook op de afspraak, hoewel hij nog geen winterbanden heeft. "Dan moet je coach bij Lokeren worden", was de tip van Frank Raes.

  Video player inladen ...

  Geen Joos in de studio, maar toch een keek op de week in Extra Time

  Video player inladen ...

  "Standard? Ze doen er telkens weer een schepje bovenop"

  Ricardo Sa Pinto werd vrijdag tegen Waasland-Beveren op de Standard-bank vervangen door Rui Mota. De assistent van Sa Pinto haalde na de wedstrijd zwaar uit.

  "Iedereen wil Standard ten val brengen, maar daar zullen ze niet in slagen. Elke week hebben we te maken met iets waar we geen controle over hebben. Dat moet stoppen."

  Franky Van der Elst: "Met deze mensen aan het roer zal die houding niet snel veranderen. Ze doen er telkens weer een schepje bovenop. Maar ze leggen de verkeerde focus."

  "Het leidt de aandacht af van het werk dat er geleverd is. Ze doen zichzelf tekort", zegt Peter Vandenbempt. Marc Degryse: "Het is typisch voor Standard en deze staf dat ze zich altijd benadeeld voelen. Als ze zich focussen op hun werk, dan moeten ze altijd Play-off I halen."

  Video player inladen ...

  "Dit soort verdediging zijn we niet gewoon van Anderlecht"

  Ook Hein Vanhaezebrouck haalde na Anderlecht-Charleroi nog eens stevig uit. "Ik vraag me af wat wij misdaan hebben. Ik zie beslissingen die bij bepaalde teams altijd goed vallen en bij ons altijd slecht. We zijn nog nooit gediend geweest door het lot."

  Marc Degryse pareert: "Zei Hein niet als trainer van KVK en AA Gent dat de grootste clubs altijd bevoordeeld werden? Anderlecht is toch de grootste club? Of zegt Hein hier dat Club Brugge de grootste club is?"

  "Dit soort verdediging zijn we toch niet gewoon van Anderlecht. Herman Van Holsbeeck heeft altijd gezegd dat Anderlecht daar niet aan meedoet. Wat dat betreft doet hij het niet goed."

  Video player inladen ...