• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vermaelen over loting tegen Chelsea: "Een wedstrijd om naar uit te kijken"

  Op 20 februari ontmoeten de Rode Duivels elkaar in het Champions League-duel.

  Vanmiddag is er geloot voor de 1/8e finales van de Champions League. Het Barcelona van Vermaelen zal het opnemen tegen Hazard en co. Vermaelen blikt tijdens een interview bij Barcelona vooruit op de wedstrijd en is vol lof over zijn collega-Rode Duivel Hazard.

  Thomas Vermaelen doet het de laatste weken uitstekend bij Barcelona. Na de loting tegen Chelsea laat hij zijn licht schijnen op de ontmoeting met zijn collega-Rode Duivels Eden Hazard en Michy Batshuayi. 

  "Hazard is wereldklasse. Hij sukkelde in de zomer met een grote blessure die hij opliep bij de Rode Duivels, maar hij kwam heel sterk terug. Batshuayi speelt niet veel bij Chelsea, maar wanneer hij invalt doet hij het goed en scoort hij doelpunten", zegt de verdediger van Barcelona.

  Vermaelen kijkt uit naar de wedstrijd tegen Chelsea, maar is toch op zijn hoede. "Chelsea is een goed team met veel topspelers. Het werd vorig jaar kampioen in Engeland. Het wordt een wedstrijd om naar uit te kijken."

  Ook Barcelona-coach Ernesto Valverde weet dat het een lastige wedstrijd wordt. "Het is een stevige loting tegen een goede tegenstander. Het is een fysiek sterk team met een tactisch zeer slimme coach. Zowel voor de fans als voor de spelers zal het een aantrekkelijke wedstrijd zijn."

  Bekijk de reactie van Vermaelen vanaf minuut 1:45