• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jan Mulder begrijpt Bolat niet: "Laat die penalty dan door"

  Filip Joos besterft het tijdens het betoog van Jan Mulder.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Jan Mulder vindt niet dat Sinan Bolat zich moet excuseren bij zijn ex-club. "Dat is gênant voor zijn huidige ploeg", stelt Mulder in Extra Time. Bekijk hieronder de beste fragmenten uit ons wekelijks voetbalprogramma.

  "Bolat hoeft toch niet beschaamd te zijn"

  In Standard - Antwerp (1-1) stopt Sinan Bolat een penalty van zijn ex-ploeg. De doelman van Antwerp excuseert zich bij de fans van Standard. "Laat hem daan door", foetert Jan Mulder. "Daar hoeft hij toch niet beschaamd over te zijn. Dit is gênant voor zijn eigen ploeg."

  Video player inladen ...

  "Dat is Will niet"

  Yannick Ferrera breekt een lans voor zijn voormalige video-analist Will Still. De jonge coach doet het uitstekend bij Lierse. Enkele weken terug kreeg hij een uitbrander in Extra Time voor zijn grof taalgebruik.

  "Zoiets gebeurt bijna elke week in de kleedkamer. Ik heb dat ook al gedaan", geeft Ferrera toe. "De gast die jullie laten zien hebben, dat is Will niet. Hij wou zijn spelers prikkelen. Sindsdien heeft hij trouwens wel 7 matchen op een rij gewonnen."

  Video player inladen ...

  "Teodorczyk is helemaal weggezakt"

  Lukasz Teodorczyk blijft het zorgenkind van Anderlecht. "Hij toont geen enkele kwaliteit meer", merkt Franky Van der Elst op. "Hij wroet enorm, maar hij brengt niks. Hij is helemaal weggezakt."

  "Teodorczyk is momenteel nergens. Anderlecht moet een spits gaan halen", vult Yannick Ferrera aan.

  Video player inladen ...

  Lombaerts: "Extra Time niet gezien?"

  Oostende-verdediger Nicolas Lombaerts is een trouwe kijker van Extra Time. Na onze vorige uitzending geeft hij nu met alle plezier een interview in het Frans.

  Video player inladen ...

  U kunt de volledige uitzending van Extra Time bekijken op vrtnu.be.