• home
 • video
 • pas verschenen

  Wenger: "Sanchez en Özil blijven tot einde seizoen bij Arsenal"

  Alexis Sanchez en Mesut Özil tegen Tottenham.

  De contracten van Alexis Sanchez en Mesut Özil lopen af aan het einde van dit seizoen. Trainer Arsène Wenger sluit een vertrek in januari alvast uit. "Tenzij er iets onwaarschijnlijks gebeurt", zegt de Fransman.

  Alexis Sanchez en Mesut Özil zijn de sterspelers van Arsenal. Hun contracten lopen eind dit seizoen ten einde, maar dat is voor Arsène Wenger geen reden tot paniek. Hij ziet de spelers niet vertrekken dit seizoen. "Ik sluit een vertrek uit", reageert de Fransman.

  "Zo lang ze op de club zijn geven ze alles. In mijn gedachten blijven ze tot het einde van het seizoen, tenzij er iets onwaarschijnlijks gebeurt zie ik dat niet veranderen", vervolledigt Wenger.

  De Briste pers linkt de spelers aan een vertrek komende zomer. Sanchez wordt nadrukkelijk gelinkt aan Manchester City, na de misgelopen transfer van afgelopen zomer. Toen liet hij ook al verstaan: "Ik wil Champions League spelen." Özil wordt gelinkt aan Manchester United en Barcelona. Die laatste zou straf zijn, want tussen 2010 en 2013 speelde Özil 159 officiële wedstrijden voor Real Madrid.