• home
 • video
 • pas verschenen

  Talisman Crouch verlengt contract bij Stoke City

  Peter Crouch is gelukkig bij Stoke City.

  Het contract van Peter Crouch bij Stoke City wordt met een jaar verlengd. De 36-jarige Engelsman blijft zeker tot de zomer van 2019 bij de club. Hij kwam in 2011 over van Tottenham.

  Peter Crouch heeft zijn lot langer aan Stoke City verbonden, tot de zomer van 2019. Sinds hij in 2011 overkwam van Tottenham maakte hij 58 officiële doelpunten voor de Engelse club.

   De boomlange spits (2,01m) heeft de gewoonte om belangrijke goals te maken. Zo begon hij dit seizoen aan nog geen enkele competitiewedstrijd, maar is hij wel de topschutter van Stoke met 4 doelpunten in alle competities. Met die doelpunten hielp hij zijn ploeg aan 5 van de 13 reeds behaalde punten.

  "Hij heeft ons nog zoveel te bieden. Hij mag dan wel 36 zijn maar hij blijft een grote impact hebben op onze wedstrijden, zoals hij dit seizoen al een paar keer bewezen heeft", reageert Stoke trainer Mark Hughes.

  Crouch vertegenwoordigde in de Premier al verschillende teams waaronder Aston Villa, Portsmouth, Southampton en Liverpool. Goed voor 440 Premier League wedstrijden en 106 doelpunten.