• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Heynckes: "We zullen niet op halve kracht spelen tegen Anderlecht"

  Jean-Marie Pfaff verbroederde met Bayern-coach Jupp Heynckes.

  Bayern München is al zeker van de 1/8e finales van de Champions League, maar toch moet Anderlecht morgen niet op cadeaus rekenen. "Het is een eer om in de CL te spelen", zegt coach Jupp Heynckes. "We willen die match dus gewoon winnen."

  Anderlecht gaat tegen Bayern München op zoek naar zijn eerste punt(en) in deze Champions League. Misschien zal Bayern niet tot aan het gaatje gaan, maar dat is dan niet zoals Jupp Heynckes het wil.

  "Ik ga niet tegen mijn spelers zeggen dat ze maar op halve kracht moeten spelen. Zo werkt dat niet bij mij. Het is een eer om in de Champions League te spelen. We willen dus winnen."

  "Dat wil niet zeggen dat ik niet enkele wijzigingen zal aanbrengen. Zo keert Jérôme Boateng terug in de ploeg."

  Een van de opvallende aanwezigen op de persconferentie was Jean-Marie Pfaff, nog altijd een graag geziene gast bij Bayern. Volgens Pfaff wordt het ook in Brussel een eenzijdige match en heeft Anderlecht nauwelijks een kans.

  "Je mag een tegenstander nooit onderschatten. Ik zag Anderlecht tegen Club Brugge en ik was onder de indruk. Anderlecht was offensief sterk en maakte mooie acties. Sinds de trainerswissel is het ook defensief stabieler."