• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Is de rook rond Secks hoofd al verdwenen?

  Het warme zweet van Seck in de koude lucht zorgde voor een mooi schouwspel.

  De meest opvallende video's van het afgelopen voetbalweekend hebben we naar goede gewoonte verzameld in een artikel. Geniet van het vieren van Limbombe, het stomende hoofd van Seck of het applaus voor Clement.

  Limbombe is blij als een baby met late goal

  Antwerp-speler Limbombe miste drie wedstrijden door een disciplinaire schorsing, maar haalde zijn gram in de eerste match waarin hij opnieuw speelminuten kreeg. Met een late goal tegen Eupen bezorgde hij zijn ploeg de drie punten. Wat volgde was een opmerkelijke viering.

  Video player inladen ...

  Moest Seck stoom aflaten tijdens de rust?

  Was het omdat Waasland-Beveren zich bekocht voelde omdat Morioka geen strafschop kreeg in de eerste helft tegen Club Brugge (zie tweet) of gewoon omdat het koud was zondagavond in Brugge? Feit is dat Ibrahima Seck stoom leek te moeten aflaten in zijn interview tijdens de rust. Het leverde een leuk beeld op.

  Video player inladen ...

  Club-fans scanderen naam Philippe Clement

  In de slotfase van de wedstrijd tussen Club en Waasland-Beveren toonden de thuisfans hun appreciatie voor ex-hulptrainer Philippe Clement. Die bedankte op zijn beurt met applaus.

  Video player inladen ...

  Dejaegere scoort spectaculair en danst als Charlie Chaplin

  Brecht Dejaegere scoorde tegen Lokeren zijn tweede goal van het seizoen. Een acrobatisch exemplaar bovendien. Reden genoeg voor een dansje dat hij afgekeken lijkt te hebben van grootmeester Charlie Chaplin.

  Video player inladen ...

  De rustige Lombaerts toont zijn tanden

  De wedstrijd tussen Standard en Oostende stond bol van de incidenten. In de slotfase ontaardde dat in massaal duw- en trekwerk, waarbij de beide trainers zelfs op het veld stonden. Nicolas Lombaerts, gekend voor zijn (Russische) koel, ging de confrontatie aan met het Portugese vuur van Standard-trainer Sa Pinto.

  Video player inladen ...

  Rougeaux breekt bijna de spelerstunnel van zijn eigen club af

  KV Kortrijk won zijn eerste wedstrijd met Glen De Boeck op de bank. Op de rechtsachter moest De Boeck wel improviseren door blessures. Lucas Rougeaux kwam uiteindelijk uit de hoed van de nieuwe trainer. Die had het moeilijk in zij rechtstreekse duels met Jonathan Legear. Maar zijn tweede gele kaart was een strenge beslissing. En dat leidde tot frustraties bij de Fransman.

  Video player inladen ...