• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic zit in de wedstrijdkern bij United voor match tegen Newcastle

  Ibrahimovic kan morgen al veel sneller dan verwacht zijn rentree maken.

  Staat Ibrahimovic zaterdag al opnieuw op het terrein bij Manchester United? De Zweedse spits zit alleszins in de wedstrijdselectie voor de match tegen Newcastle. Het is zijn eerste selectie sinds hij in april een zware knieblessure opliep tegen Anderlecht.

  Eerder deze week onthulde Mourinho al dat Zlatan Ibrahimovic nog dit jaar opnieuw op het veld zou staan, maar nu verrast de Portugese coach toch nog door hem nu al in zijn wedstrijdselectie op te nemen voor de thuismatch tegen Newcastle.

  "Hij kan morgen zijn rentree maken", vertelde Mourinho. De 36-jarige Ibrahimovic liep in april een zware knieblessure op tijdens het Europa League-duel met Anderlecht.

  Mourinho bevestigde ook dat de Franse middenvelder Paul Pogba en de Argentijnse verdediger Marcos Rojo eveneens terugkeren uit blessureleed. Pogba kwam sinds half september niet meer in actie met een hamstringblessure, Rojo sukkelde met knieproblemen.