• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Kortrijk zet de samenwerking met Anastasiou stop

  Anastasiou was bezig aan zijn eerste seizoen bij KVK.

  KV Kortrijk heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met Ioannis Anastasiou. De Griek krijgt zijn C4 na de slechte prestaties van de voorbije weken. Ook assistent-trainer Steve Rutter en fysiektrainer Youssef Vos worden bedankt voor bewezen diensten. Vanmiddag om 16.30u wordt de nieuwe coach voorgesteld. Een naam is nog niet bekend.

  Kortrijk staat na 14 speeldagen op de voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse club kon bovendien al 11 wedstrijden na elkaar niet meer winnen.

  Coach Ioannis Anastasiou, deze zomer overgekomen van Roda JC, stond door de slechte prestaties al een tijdje onder druk. Vandaag kwam het bericht dat KV Kortrijk de samenwerking met de Griek heeft beëindigt. 

  Een opvolger is er nog niet. Deze namiddag wordt de nieuwe hoofdcoach voorgesteld om 16u30.

  De mededeling van KV Kortrijk: