• home
 • video
 • pas verschenen

  West Ham slachtoffert Bilic voor dramatische seizoensstart

  Bilic was tweeënhalf jaar trainer van West Ham.

  West Ham heeft trainer Slaven Bilic op straat gezet. De Kroaat betaalt het gelag voor de dramatische competitiestart van West Ham. David Moyes is de meest genoemde naam als zijn opvolger.

  Het ontslag van Bilic hing al een tijdje in de lucht. West Ham staat na 11 speeldagen op de 18e plaats, een degradatieplaats. De Londense club kon nog maar twee keer winnen en heeft een negatief doelpuntensaldo van -12. Alleen Crystal Palace, de laatste in de stand, doet nog slechter.

  De 4-1-nederlaag tegen Liverpool was de druppel voor Bilic. In een verklaring laat West Ham weten te geloven dat een verandering nodig is "om een positieve stap vooruit te zetten in lijn met de ambities van de club." De Kroaat was sinds juni 2015 aangesteld als trainer van West Ham.